Spyke fan è Blommetun, NHSB 2650072

Door: Loek Rieter

mei 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo allemaal

 

Mag ik me voorstellen. Mijn naam is Spyke fan’e Blommetún. Ik ben 4 jaar, geboren in Haren (Groningen) op, niet lachen 1 april 2007. Mijn fokker; Wessel Sikkema. Mijn vader; Feike fan de Fryske Strúners. Mijn moeder; Jikkejolien.

Ik woon nu 4 jaar in Reuver (Limburg), ik ben energiek en sociaal voelend, een echte allemansvriend. Mijn baasje is Loek Rieter. Wij zijn de beste vrienden, kijk maar hierlangs de foto dat zijn wij. En we hebben veel dezelfde hobby’s, wandelen, fietsen (ik ren dan keihard langs de fiets), zwemmen, eten en natuurlijk lekker luieren, het liefst op de rug, en dan maar dromen over allemaal spannende avonturen.

’s Avonds mag ik soms schoothondje spelen, zo leuk.

 

Overdag als mijn baasje werken is, let ik op het huis. Ik word dan rond 12 uur opgehaald  door Harrie en Jolieke, die laten mij en dertien andere honden uit. Wij zijn dan ongeveer 2 uur aan de wandel (super leuk), eigenlijk heb ik het wel goed toch, misschien ben ik wel een beetje verwend.

 

Ik ben vanaf 2011 ingeschreven bij de vereniging als dekreu, en heb met Maika fan ’t Saksenhiem in mei ’11 het eerste nest, we zijn allemaal erg benieuwd wat het resultaat wordt.

 

Groetjes en een dikke poot

Spyke

Friese Stabij kennel Fan it Liemerspoort