Rinske (Fan it Liemerspoort) NHSB 2773562

Rinske, onze eerstgeboren pup uit ons eerste nest. Ze weegt 333 gram bij de geboorte en 4.480 gram als wij haar voor het laatst wegen. Ze is het kleinste hondje van het stel maar o zo schrander. Een echt teefje, zo sierlijk in haar bewegingen. Dol op poes Siepie en dat is wederzijds. Ze heeft vaak net wat meer tijd nodig dan de anderen om te wennen aan nieuwe dingen maar ze wil wel en gaat ervoor!

 

Rinske woont bij Hennie en Jan Blonk in Raamsdonkveer.

 

Clubmatch 10 april 2010

Alle pups van het earste nest 2009 hebben meegedaan aan de kampioensclubmatch op 10 april 2010 te Zutphen. De uitslag van Rinske:

4,5 maanden. Elegant, sierlijk meisje waarvan alles mooi bij elkaar past. Vrouwelijk hoofd met lieve uitdrukking. Oren nog wat wisselvallig gedragen. Passend lichaam en bone. Mooie vacht. Gaat heel licht en behendig. Zeer fraai contact baas—hond. Belovend.

 

Fokkersdag 21 mei 2011

Algeheel beeld: 1,5 jaar, vrouwelijk totaalbeeld, zou iets forsere bone mogen hebben

Hoofd: vrouwelijke goede verhoudingen, troffelvormig oor met mooie beharing, compleet scharend gebit, oog mag tikje donkerder

Bouw: wat oplopende bovenbelijning, goede lengte schouder opperarm, maar opperarm ligt iets rechtop, iets sterk hellend bekken knijpt wat in ellebogen

Beharing: goede vacht en bevedering

Gangwerk: gaat vlot door ring, iets los in ellebogen

Gedrag en karakter:  geduldig en vriendelijk

Friese Stabij kennel Fan it Liemerspoort

 1 juni 2010

 

  2011

 

Rinske twee jaar

 

Rinske 2014

 

Rinske 2016